Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens 1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een spuitmond effen (diameter 16 mm).
2. Krokant deeg
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten sleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open sleutel.
3. Opgeklopte chocoladeroom met koffie
Plaats de koffiebonen in een oven van 180°C gedurende 3 min. Verwarm de room tot 50°C en voeg de koffiebonen toe. Laat infuseren gedurende 15 min. Verwijder de bonen en verwarm opnieuw tot 60°C. Giet de geïnfuseerde room op de Selection Blanc Intense Cacao-Trace drops en mix met een staafmixer tot een homogene textuur. Voeg de Chantypak toe en mix nog kort. Plaats in de frigo aan 4-6°C gedurende 12 uur. Klop vervolgens op zoals slagroom.
4. Chocoladeglassage
Meng het gelatinepoeder met het water en laat 15 min. weken. Breng de melk, de glucose en het koffiepoeder samen aan de kook. Giet op de Selection Blanc Intense Cacao-Trace en de Selection Amber Cacao-Trace drops en meng. Voeg de geweekte gesmolten gelatine toe. Voeg nu ook de Miroir l’Original Neutre op kamertemperatuur toe en mix met een staafmixer. Laat één nacht rusten in de koeling. Verwerk de glassage aan 24-26°C.
Vul de eclair (1+2) langs de onderkant met de opgeklopte chocoladeroom met koffie (3). Plaats in de diepvries. Dip de bovenkant in de chocoladeglassage (4).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.