Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
10 min.
Afwegen
2000 g en halflang zetten.
Bolrijs
5-10 min.
Opmaak
Het deegstuk uitrollen over een lengte van 60 cm en een breedte van 40 cm en gelijkmatig op een ingevette biscuitplaat leggen.
Eindrijs
60-70 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Met Puratos Sunset Glaze Xtlr doreren en met de vingers kuiltjes maken op 2 cm van elkaar. In de éne helft van de kuiltjes brokje boter (± 70-100 g per plaat) doen. In de andere helft van de kuiltjes Topfil Apple Cubes 86% (± 400-500 g per plaat) doen. Nadien met bloemsuiker bestrooien.
Oventemperatuur
225°C
Baktijd
15-16 min.
Verdelen na afkoeling
Op gewenste grootte (5,5 cm op 9,5 cm voor 42 stuks).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.