Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Wanneer de ganache 35°C bereikt, voeg de halfopgeklopte plantaardige room (2) toe.
4. Witte plantaardige Glassage
Meng de suiker en de pectine. Verwarm de plantaardige melk en de glucose tot 50°C en voeg het pectine-suikermengsel toe. Breng alles aan de kook. Kook gedurende 1 min. Giet op de Belcolade Selection W. Plant-Based Cacao-Trace chocolade en meng met een staafmixer.
Dip de bodem van de bevroren gebakjes in de coating en laat opstijven.
OPBOUW
Maak eerst de pistachebiscuit (1) en ontvorm deze biscuit niet.
Spuit er wat witte plantaardige mousse (3) op en plaats er de bevroren roos-rode fruitvulling (2) op.
Vul de vorm verder op met de mousse (3). Vul ook halve siliconen bolvormen van 4 cm diameter met de plantaardige mousse (3) en vries in.
Ontvorm het eerste taartje en dip het taartje in de opgewarmde rode fruitcoating (5) en versier met wat poedersuiker.
Ontvorm de bolvormen plantaardige mousse en glaceer de halve bolvormen gevuld met mousse met de witte plantaardig glaçage (4) en leg bovenop het vorige taartje.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.