Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Eclair Noir

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Soezenbeslag 
  2. Krokant deeg
  3. Mousse Noir 55
  4. Framboosvulling
  5. Opgeklopte chocoladeroom Blanc-basilicum 
  6. Krokante coating
  7. Crumble Noir

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Maak aan het oppervlak van de eclair (1+2) drie gaatjes. 
  • Vul de eclair via de gaatjes voor 2/3 met de Mousse Noir 55 (3) en spuit royaal framboosvulling (4) in elk gaatje. 
  • Plaats de eclair in de diepvries. 
  • Dip de onderkant van de bevroren eclair voor de helft in de krokante coating (6) en bestrooi met de fijn gemaakte crumble Noir (7). 
  • Werk het oppervlak af met opgeklopte chocoladeroom Blanc-basilicum (5) met behulp van een getande platte spuitmond. 
  • Decoreer met verse frambozen en vul de openingen van de frambozen met de framboosvulling.

Ontdek

Gelijkaardige recepten