Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Eclair Lait

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Soezenbeslag 
  2. Krokant deeg
  3. Diplomaat Selection Lait 
  4. Decor Nuxel-hazelnoot
  5. Glassage Chocolat lait (eclair)

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Maak aan het oppervlak van de eclair (1+2) enkele gaatjes. 
  • Vul de eclair via de gaatjes met de diplomaat Selection Lait (3) en spuit een royale baan Nuxel (4) (12g) op de eclair met behulp van een platte spuitmond. 
  • Plaats hierop de licht geroosterde hazelnoten (4) (7 stuks). 
  • Plaats de eclair in de diepvries. 
  • Dip het oppervlak van de bevroren eclair in de glassage Chocolat Lait (5).

Ontdek

Gelijkaardige recepten