Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Eclair Blanc

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Soezenbeslag 
  2. Krokant deeg
  3. Mousse Blanc Intense 
  4. Citruscrème
  5. Spuitchocolade Blanc
  6. Citrusmengeling

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Knip een opening aan het oppervlak van de eclair (1+2) en bewaar het verwijderde deksel. 
  • Vul de eclair voor 2/3 met de mousse Blanc Intense (3) en vul verder op met de citruscrème (4). 
  • Plaats het deksel terug. 
  • Spuit een baan van de Mousse Blanc Intense (3) en breng decoratie aan met een warme decorkam. 
  • Plaats de eclair kort in de diepvries en spuit het oppervlak af met de Spuitchocolade Blanc (5).
  • Decoreer met de Citrusmengeling (6).

Ontdek

Gelijkaardige recepten