Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens 1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. Krokant deeg (8g)
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten dampsleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open dampsleutel.
3. Mousse Blanc Intense (65g)
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken. Maak met de Cremyvit en het water(40°C) een crème pâtissière. Smelt de Blanc Intense chocolade tot 45°C. Meng de crème pâtissière met de gesmolten chocolade en voeg de geweekte, gesmolten gelatine toe. Zorg ervoor dat de ganache een temperatuur van 35-37°C heeft. Voeg geleidelijk de vloeibare Chantypak en room toe en mix goed. Plaats het geheel in de koeling. Wanneer de massa 7°C is, kunt u deze op kloppen tot de gewenste stevigheid, zoals slagroom.
4. Citruscrème (20g)
Verwarm de Deli Lemon Pie en zestes tot ± 55°C, en mix. Laat afkoelen en klop dan los tot een spuitbare crémeux.
5. Citrusmengeling (12g)
Gebruik de citrusvruchten waarvan je de zesten hebt gebruikt. Verwijder de segmenten en laat ze uitlekken op een zeef. Snijd de segmenten in kleine stukjes. Meng deze met een beetje Harmony Sublimo Neutre voor glans en samenhang. Zorg voor een goede verhouding om een frisse balans tussen zuur en zoet te creëren.
OPBOUW
Knip een opening aan het oppervlak van de eclair (1+2) en bewaar het verwijderde deksel.
Vul de eclair voor 2/3 met de mousse Blanc Intense (3) en vul verder op met de citruscrème (4).
Plaats het deksel terug.
Spuit een baan van de Mousse Blanc Intense (3) en breng decoratie aan met een warme decorkam.
Plaats de eclair kort in de diepvries en spuit het oppervlak af met de Spuitchocolade Blanc (5).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.