Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens 1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. Decor chouquette (3g)
Gebruik de parelsuiker puur op de chouquette, of bestrooi de chouquette eerst licht met de notenstukjes en daarna met de parelsuiker.
3. Crème pâtissière
Breng de melk, de helft van de suiker en de vanillestok aan de kook, en houd ongeveer 150g koude melk apart. Meng de CPT New droog met de rest van de suiker, voeg de achtergehouden melk toe en maak een compositie. Verwijder de vanillestok zodra de melk kookt en voeg een deel van de melk toe aan de compositie, meng goed. Verlaag het vuur en voeg de compositie toe aan de rest van de kokende melk, breng opnieuw aan de kook onder voortdurend roeren. Laat 2-3 min. goed doorkoken. Haal van het vuur en meng nog even door. Verdeel de crème op een plaat en dek af met plasticfolie om velvorming te voorkomen. Koel zo snel mogelijk. Klop de crème los voor gebruik na het afkoelen.
4. Diplomaat Vanille
Meng het gelatinepoeder met het water en laat het gedurende 15 min. weken. Klop de crème pâtissière los en voeg dan de gesmolten gelatine toe. Meng hieronder 2/3 van de opgeklopte Chantypak en room. Breng de crème patissière eventueel op smaak met een beetje likeur.
5. Diplomaat Noisette Piémont
Meng het gelatinepoeder met het water en laat het gedurende 15 min. weken. Klop de crème pâtissière los en voeg dan de gesmolten gelatine toe. Meng hieronder 2/3 van de opgeklopte Chantypak en room. Breng de crème patissière eventueel op smaak met een beetje likeur.
6. Diplomaat Amande Marcona
Meng het gelatinepoeder met het water en laat het gedurende 15 min. weken. Klop de crème pâtissière los en voeg dan de gesmolten gelatine toe. Meng hieronder 2/3 van de opgeklopte Chantypak en room. Breng de crème patissière eventueel op smaak met een beetje likeur.
OPBOUW
Na het bakken kun je de chouquettes zonder vulling verkopen, maar ze zijn ook heerlijk gevuld met vanille diplomaatcrème (4).
Je kunt de crème ook op smaak brengen met bijvoorbeeld praliné van Piémont-hazelnoten (5) of Marcona-amandelen (6) voor een extra verfijnde touch.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.