Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Abri-croute

Ingrediënten

Opbouw

Bekleed een tartelettevorm met een schijf van het uitgerolde zanddeeg (1) maar verwijder het overtollige deeg nog niet. Vul de tartelette tot aan de rand met de abrikozenvulling (2). Plaats een 2de schijf uitgerolde zanddeeg bovenop de abrikozenvulling en duw het overtollige deeg af op de rand van de vorm. Plaats in de diepvries. Haal de tartelettes 20 min. voor het afbakken uit de diepvries. Bak af op 190°C gedurende 25 min. Laat even afkoelen alvorens te ontvormen.

Werkwijze

1. Zanddeeg
Meng alle ingrediënten samen op lage snelheid tot een homogeen deeg. Rol uit op 4 mm om te verwerken.

2. Abrikozenvulling
Klaar voor gebruik.

Ontdek

Gelijkaardige recepten