Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Carré Confituur

Ingrediënten

Compositie

  1. Bladerdeeg
  2. Abrikozenvulling
  3. Dorure
  4. Glassage

Werkwijze bladerdeeg

 

Snij de Mimetic 20 in blokjes en plaats in de vriezer. Meng de eerste 5 ingrediënten gedurende 8 min in 1ste versnelling. Voeg de blokjes Mimetic 20 toe en meng gedurende 2 min in 1ste versnelling.

Geef direct 1 toer in 3 en 1 tour in 4 en laat 2 uur rusten in de koeling. Geef opnieuw 1 tour in 3 en 1 tour in 4 en laat opnieuw 2 uur rusten in de koeling. Geef tenslotte nog 1 tour in 3 en 1 tour in 4. Koel bewaren.

Opbouw

Rol het bladerdeeg (1) uit op 2,5 mm en plaats op een plaat van 60x40 cm. Pikeer het deeg. Verdeel hierop de abrikozenconfituur (2). Rol het andere deel van het bladerdeeg (1) uit op 2,5 mm en dit gebruiken voor het deksel. Alvorens in te ovenen, het deksel licht instrijken met Puratos Sunset Glaze Xtlr (3). Bak af gedurende 30-35 min op 200°C met gesloten dampsleutel. Eventueel op een grill nabakken gedurende 5 min. Na licht afkoelen, werk af met Puratos Harmony Ready Briant (4) met de spuitmachine. Snij op maat.

Ontdek

Gelijkaardige recepten