Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Vul de vorm van bretoens deeg (1) voor de helft met het frangipanebeslag (2) en cakebeslag (3) en bak dit gedurende 30 min. op 180°C. De vorm na het afkoelen licht bestrooien met bloemsuiker. Spuit een spiraal van abrikozenconfituur op de taart. Vul het gebak royaal met de gepocheerde appelen (4) gemengd met Puratos Harmony Sublimo Neutre.
Werkwijze Bretoens Deeg
Meng alle ingrediënten, behalve de marsepein 50%, kort met de vlinder tot een homogeen deeg en voeg als laatste de marsepeintoe. Plaats in de koeling. Rol het deeg uit op 2,5 mm en fonceer de gewenste vorm.
Werkwijze Frangipanebeslag
Meng eerst met een vlinder de Tegral Amanda samen met de zachte Mimetic Incorporation. Voeg daarna de vloeistoffen (op kamertemperatuur) toe en meng met een vlinder tot een homogeen beslag. Meng het beslag nog 2-3 min op gemiddelde snelheid. Het beslag niet luchtig kloppen.
Werkwijze Cakebeslag
Meng alle ingrediënten gedurende 3-4 min met een vlinder op gemiddelde snelheid. Meng dit samen met het Frangipane Beslag (2).
Werkwijze gepocheerde appelen
Pocheer de in frieten gesneden appelen in de suikersiroop, op smaak gebracht met een vanillestok.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.