Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Slagroomtaart met fruit

Ingrediënten


TIP:
U kunt Tegral Biscuit 1 op 1 door Tegral Biscamore vervangen.

COMPOSITIE

  1. Biscuit
  2. Slagroom
  3. Frambozenvulling
  4. Abrikozenvulling

Werkwijze

1. Biscuit

Klop alle ingrediënten samen op gedurende 7 min. op hoge snelheid. Vul biscuitvormen van 25 cm Ø met 350 g beslag. Bak af op 180°C gedurende 18 à 20 min.

2. Slagroom

Klop beide ingrediënten samen op tot een spuitbare massa.

3. Frambozenvulling

Laat het gelatinepoeder weken in het water gedurende 15 min. Verwarm de gelatine en meng deze met de Topfil Finest Raspberry Seeds 70%.

4. Abrikozenvulling

Laat het gelatinepoeder weken in het water gedurende 15 min. Verwarm de gelatine en meng deze met de Topfil Finest Apricot Pieces 70%.

Opbouw

  • Snij de gebakken biscuit (1) in 3 en verdeel 350 g frambozenvulling (3) op één van de biscuits.
  • Plaats hierop een 2de biscuit en verdeel hierop 350 g abrikozenvulling (4).
  • Plaats een 3de biscuit en maskeer deze met de slagroom (2).
  • Werk af met verse frambozen en abrikozen.

Ontdek

Gelijkaardige recepten