Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 2 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
25°C
Massarijs
5 min.
Afwegen
150 g voor een taart van 6 personen.
Bolrijs
10 min. op kamertemperatuur.
Opmaak
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,2 mm. Het deeg in de vorm plaatsen en fonceren. De Topfil Finest Apricot 70% CL aanbrengen op de bodem en gelijk strijken.
Eindrijs
30-40 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
2 maal doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr.
Oventemperatuur
210°C
Baktijd
14 min.
Afwerking
Alles samen opkloppen en op de afgekoelde taart strijken. Nadien bestrooien met Belcolade Shavings Blancs en de rand van de taart eventueel decoreren met slagroom.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.