Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Snij de biscuit (1) twee maal door en plaats de onderste laag op de zanddeegbodem (2). Vul de lagen met de room (3) en wat vers fruit, maskeer het geheel en werk de rand af met de pralin (4). Decoreer oppervlak.
Werkwijze Biscuitbeslag
Meng alle ingrediënten gedurende 7 min op de hoogste snelheid. Voeg eerst de vloeibare ingrediënten toe. Vul de ingevette biscuitvormen en bak af op 180°C gedurende 20-25 min.
Werkwijze Zanddeeg
Meng alle ingrediënten kort met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol het deeg uit op 2,5 mm en steek cirkels uit van dezelfde doorsnee als de biscuit vorm. Plaats op een geperforeerde siliconen mat en bak af op 180°C gedurende 10-12 min.
Werkwijze Room (decoratie)
Klop de Chantypak, de room en de suiker samen op.
Werkwijze Pralin
Meng de Amandes Blanchies Effilées Moyennes met de suiker en voeg vervolgens het eiwit toe. Afbakken op 180°C gedurende 12-14 min tot een goudbruine kleur. Tijdens het bakken, de Pralin regelmatig omroeren.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.