Klop alle ingrediënten samen op, behalve de olie, gedurende 7 min. op hoge snelheid. Meng hieronder kort de olie op lage snelheid. Strijk uit op 6 mm dikte en bak deze af op 220°C gedurende ongeveer 6 min.
Klaar voor gebruik.
Klop beide ingrediënten samen op tot een spuitbare massa.
Meng alle ingrediënten samen tot een homogeen deeg. Rol het deeg uit op 2,8 mm dikte. Snij banden de breedte van de roulade en maak de bovenkant lichtjes vochtig met water. Strooi hierop de kokosrasp. Bak deze af op 170°C gedurende ongeveer 15 min.
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.