Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Smelt de Selection Amber Cacao-Trace drops samen met de boter. Klop de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, samen op met een klopper gedurende 7 min. op hoge snelheid. Voeg vervolgens de chocolademassa straalsgewijs toe. Strijk 950 g beslag per plaat uit op bakplaten voorzien van bakpapier. Bestrooi het beslag met de gebroken pecannoten. Bak gedurende 17 min. op 190°C met gesloten dampsleutel. Laat de biscuit afkoelen en steek cirkels uit met een diameter van 5,5 cm voor een individueel gebakje en 16 cm voor een taart.
2. Appelcompote
Voeg een frisse toets van citroen toe aan de Topfil Apple Cubes 86%. Dit kan naar eigen wens door toevoeging van het sap en/of de zeste.
3. Chocolademousse
Meng het gelatinepoeder met het water en laat 15 min. weken. Meng de room, de melk en het eigeel samen. Verwarm deze bereiding tot 85°C door continu te mengen. Giet deze warme bereiding door een puntzeef op de Selection Amber Cacao-Trace drops. Voeg nu de geweekte gesmolten gelatine toe en meng tot je een zalvige en homogene textuur bekomt. Klop de room en de Chantypak samen op tot een luchtig geheel. Wanneer de chocoladebereiding een temperatuur van 30-35°C bereikt, voeg de opgeklopte room toe.
Verwarm de room tot 60°C. Giet deze bereiding op de Selection Amber Cacao-Trace drops en mix met een staafmixer tot een homogene textuur. Voeg de Chantypak toe en mix nog kort. Plaats in de frigo aan 4-6°C gedurende 12 uur. Klop vervolgens op zoals slagroom.
Vul een siliconen mat met halve bolletjes (Flexipan® 1489 K16) met de appelcompote (2) en sluit af met een schijfje biscuit met pecannoten (1).
Plaats in de diepvries. Vul een siliconen mat met halve bollen (Flexipan® 1896 C50) tot de helft met de chocolademousse (3).
Ontvorm de interieurs (1+2) en duw deze in de chocolademousse (3). Plaats in de diepvries. Draai de siliconen mat om zodat de bolle kant naar boven ligt. Duw de zijkant in om een putje te bekomen.
Ontvorm en dompel de gebakjes in de krokante chocoladeglassage (4).
Plaats de gebakjes op de ingedeukte zijde. Werk af met de opgeklopte chocoladeroom (5) en decoratie naar keuze.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.