Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Chocoladetaart Papua New Guinea

Ingrediënten

Werkwijze

Werkwijze

Compositie

  1. Amandeldacquoise
  2. Crémeux met whisky
  3. Chocolademousse Papua New Guinea
  4. Glassage

Opbouw

Maak een interieur met 2 schijven amandeldacquoise (1) en 190 g crémeux met whisky (2) in een inox ring met een diameter van 16 cm. Plaats in de diepvries. Verdeel 300 g chocolademousse Papua New Guinea (3) in een inox ring met een diameter van 18 cm. Ontvorm het interieur (1+2), plaats centraal op de chocolademousse en duw tot het interieur en de chocolademousse op gelijke hoogte komen met de rand van de ring. Plaats opnieuw in de diepvries. Ontvorm en overgiet de taart met de glassage (4). Werk af met een decoratie naar keuze.

Ontdek

Gelijkaardige recepten