Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Wit: 8 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling. De geweekte G&S Decor Multi Seeds & Multi Flakestoevoegen aan het einde van de kneding.
Bruin: 8 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling.
Volkoren: De vlokken 30 min. laten weken in 65% water. De rest van de ingrediënten toevoegen en 7 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling kneden. De rest van het water geleidelijk aan toevoegen.
Deegtemperatuur
25°C
Afwegen
Wit en bruin: 3600 g
Volkoren: 3500 g
Massarijs
Wit en bruin: in 4 plooien, 20 min., in 2 plooien en op de grootte van de bak duwen.
Volkoren: 10 min., toeplooien en laat nogmaals 10 min rijzen.
Bolrijs
20-30 min.; 28°C; 80% R.V.
Opmaak
Verdelen zonder ontgassen in 10 stokbroden van 350 g. Deze met een deegsteker verdelen in 6 stuks.
Wit: onderaan en bovenaan bestrooien met G&S Decor Multi Seeds & Multi Flakes.
Bruin: onderaan en bovenaan bestrooien met roggebloem.
Volkoren: onderaan en bovenaan bestrooien met tarwevlokken.
Eindrijs
50 min.; 28°C; 80% R.V.
Oventemperatuur
Inovenen aan 250°C en onmiddellijk laten zakken naar 245°C.
Baktijd
8 min. met een beetje stoom. Inpakken bij een kerntemperatuur van 35-40°C.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.