Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Klop alle ingrediënten samen gedurende 10 minuten op de hoogste snelheid. Klop daarna nog 3 minuten op lage snelheid. Strijk 1600 g van het beslag uit op een bakplaat van 60x40 cm met hoge randen. Bak gedurende ongeveer 18 minuten op 180°C met gesloten dampsleutel. Haal de plaat uit de oven en verwijder het gebak direct van de plaat.
2. Mousseline kokos-mango (2500g)
Maak een crème pâtissière door de melk (40°C), Cremygel en Classic Coconut gedurende 3 minuten op te kloppen. Maak de boter zacht en klop deze luchtig, voeg geleidelijk de Easy Decovit toe om een lichte crème au beurre te verkrijgen. Voeg de crème pâtissière deel voor deel bij de crème au beurre en klop licht op. Zorg ervoor dat beide massa's rond de 25 graden zijn om gemakkelijk te mengen. Spatel de Topfil FinestMango als een swirl door de mousseline.
opbouw
Plaats een eerste laag rijke amandelbiscuit in een kader van 60x40 cm.
Verdeel de mousseline kokos-mango gelijkmatig over de biscuit en zorg ervoor dat de swirl van mango mooi verdeeld is.
Plaats de tweede biscuit erop en druk gelijkmatig aan voor een strak resultaat.
Zet het geheel in de koeling om op te stijven.
Snijd daarna in de gewenste grootte en werk verder af.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.